Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

Παρασιτισμος και εγκατάλειψη της πόλης‏

Κύριε Αντιδήμαρχε έγινα δέκτης ορισμένων δικαιολογημένων διαμαρτυριών και παραπόνων συνδημοτοτών μας και σας παρακαλώ να ενεργήσετε για τα παρακάτω:

1. Στην γωνία Κολοκοτρώνη και Ιθώμης γωνία ( έξω ακριβώς απο το φαρμακείο) ο κάτοικος που διαμένει Ιθώμης 20 έκανε επι του πεζοδρομιου κατασκευή για την τοποθέτηση σωλήνων για το σπίτι του, αλλά άφησε γκρεμισμένα μερικά απο τα ρείθρα του πεζοδρομίου στο σημείο που σας ανέφερα.= Κίνδυνοι για πεζούς. Διαμαρτυρία φαρμακοποιού και γειτόνων.

2. Στην Συμβολή Κωστ/λεως και Ελλησπόντου /Ραιδεστού, αυτοί που έφτιαξαν την γωνιακή πολυκατοικία γκρέμισαν την ΠΙΝΑΚΙΔΑ με το μεγάλο ΣΤΟΠ. Μολονότι έχετε λάβει απο μακρού γνώση γι' αυτό απο τον κ. Γιαννόπουλο, ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!... Γίνομαι δέκτης γενικών παραπόνων για την κατάσταση αυτή!

Υπογραμμίζω τις ευθύνες της Δημοτικής αρχής και τίς δικές σας προσωπικά στην περίπτωση ενδεχομένως τροχαίων ατυχημάτων. Επί πλέον, αφού βεβαια βαλλετε πρώτα την πινακίδα, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να κληθεί ο κ. εργολάβος που έκανε την ζημιά να πληρώσει την αποκατάσταση της πινακίδας; Ή πάλι θα πληρώσει ο δημότης την ασυνειδησία του;...Θα θέλατε, σας παρακαλώ, να με κρατήσετε ενήμερο γι' αυτό το τελευαταίο;

3. Υπενθύμιση: Σας έχω απο καιρό ενημερώσει για το ακόλουθο ζήτημα !.. Στην συμβολή Αϊδινίου και Ελλησπόντου η γνωστή επιχείρηση/ ΚΑΒΑ, η οποία είχε λειτουργήσει για μακρό χρονικό διάστημα, αλλά τελικά μετακόμισε απο την Ελλησπόντου , κατέστρεψε με τα αυτοκινητά της τμήμα του πεζοδρομίου στη γωνία Αϊδινίου και Ελλησπόντου. Θα ήθελα σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι οι καταστροφές ειναι μεγάλες. Το πεζοδρόμιο είναι στην ουσία απροσπέλαστο. Εχει υποχωρήσει σε βάθος και υπάρχει άμμεσος κίνδυνος μεγαλύτερω υποχωρήσεων του εδάφους και ατυχημάτων πεζών! Και εδώ δεν πρέπει να γίνει δεκτό να πληρώσει το σύνολο των δημοτών. Ο κύριος αυτός αντί ως όφειλε να αποκαταστήσει τις ζημιές που έκανε, τα παράτησε και έφυγε με την δική σας βέβαια ανοχή. Δεν θα πληρώσει το σύνολο των συμπολιτών μας την δική του ασυνειδησία!!...Αν τυχόν ο υπόχρεος το αρνηθεί, υπάρχουν εδώ δεκάδες μαρτύρων. Παρακαλώ και γι' αυτό να κρατηθούμε ενήμεροι. Δεν θα γίνει δεκτό η ΚΑΒΑ να απαλλαγεί απο τίς υποχρεώσεις της! Να το φτιάξει ο Δήμος και να χρεώσει την ΚΑΒΑ.

Με τιμή
Σουλιώτης Δημήτριος
Ελλησπόντου 12 Βύρωνας